Kosti verenika pronadjene posle 41 godinu

Izvor: S media, 14.Avg.2010, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosti verenika pronadjene posle 41 godinu

U jednoj pećini kod sela Javljen, na području Golije kod Nikšića, pronadjene su kosti vereničkog para Tomaša Kankaraša i Milke Aligrudić, koji su nestali u julu 1969. godine.

Njihove posmrtne ostatke su izvadili pripadnici crnogorske policije i Gorske službe spasavanja, nakon što su kosture, početkom avgusta,otkrili speleolozi koji su na području Golije istraživali pećine i podzemne jame.

Sa posmrtnim ostacima, u džepu ženske haljine, prema pisanju podgoričkih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << medija, nadjen je zlatni prsten, za koji pripadnici porodice Kankaraš tvde da je Tomašev verenički dar njegovoj devojci Milki Aligrudić.

U jami su takodje, pronadjeni ostaci muške i ženske obuće i odeće,kao i ženske tašne.

Posmrtni ostaci su preneseni u Klinički centar Crne Gore, čiji će patolozi utvrditi uzrok njihove smrti.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosti verenika pronađene posle 41 godinu

Izvor: Blic, 14.Avg.2010

U jednoj pećini kod sela Javljen, na području Golije kod Nikšića, pronađene su kosti vereničkog para Tomaša Kankaraša i Milke Aligrudić, koji su nestali u julu 1969. godine...Njihove posmrtne ostatke su izvadili pripadnici crnogorske policije i Gorske službe spasavanja, nakon što su kosture,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.