Korona virus u Crnoj Gori: Zaražena tri službenika policije, 73 u samoizolaciji

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2020, 18:48

Korona virus u Crnoj Gori: Zaražena tri službenika policije, 73 u samoizolaciji

Tri službenika Uprave policije Crne Gore pozitivna su na virus korona, saopštili su iz Uprave policije, navodeći da se u samoizolaciji nalazi 73, a u karantinu tri njihova pripadnika Tri službenika Uprave policije Crne Gore pozitivna su na virus korona, saopštili su iz Uprave policije, navodeći da se u samoizolaciji nalazi 73, a u karantinu tri njihova pripadnika. Institut za javn zdravlje saopštio je da je u Crnoj Gori trenutno 197 osoba obolelo od ovog virusa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tri policajca zaražena virusom korona u Crnoj Gori

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2020

Do današnjeg dana, registrovana su tri službenika Uprave policije pozitivna na korona virus, saopštio je Tim Uprave policije Crne Gore za odnose s javnošću...Prema saopštenju, u samoizolaciji se nalaze 73 pripadnika Uprave policije, dok ih je troje u karantinu...Policijski službenici, koji pružaju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.