Koristim samo gumeni čamac

Izvor: Mondo, 14.Okt.2017, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Koristim samo gumeni čamac"

Lider LDP Čedomir Jovanović oglasio se povodom navoda o "zapleni njegovog glisera" na snimanju filma "Mamma mia!" u Hrvatskoj navodeći da je tačno samo to da on ponekad roni oko Visa i koristi samo gumeni čamac koji nije njegov.

Foto: MN Press

Jovanović je povodom vesti koju su objavili hrvatski mediji da je njegova jahta zaplenjena na snimanju filma Mamma mia rekao da je tačno samo to da "ponekad roni oko Visa i koristi samo gumeni čamac koji nije njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vlasništvo".

Jovanović je za RTS rekao da njegovo plovilo, prema izveštajima hrvatskih mediji, nije zaplenjeno, kao ni da nije bilo navodnog "tulumarenja", jer bi mu bilo žao "da je propustio druženje sa Džemsom Bondom" (Pirs Brosnan igrao je ranije Bonda a sada glumi u filmu "Mamma mia! Here We Go Again").

"Tačno je samo da ponekad ronim oko Visa i da koristim gumeni čamac koji nije moje vlasništvo ali neću kriti kada ga budem kupio", rekao je Jovanović.

Prethodno je portal net.hr objavio da je lučka kapetanija na Visu zabranila plovidbu "luksuznom gliseru na kojem se zabavljala ekipa filma 'Mamma mia! Here We Go Again', čiji je vlasnik lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović".

Portal je pisao da je ekipa filma slobodno vreme provodila ploveći oko Visa, ali da je njihovoj zabavi došao kraj kada je Lučka kapetanija dobila dojavu da je gliser nezakonito korišćen.

Portal 24sata je preneo da inspektori istražuju jahtu pod sumnjom da je reč o "crnom čarteru", što je termin za ilegalno iznajmljivanje brodova.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.