Kombijem ga pokupio dok je izlazio iz autobusa: Povređeni dečak izgubio bitku za život!

Izvor: BKTV News, 28.Okt.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kombijem ga "pokupio" dok je izlazio iz autobusa: Povređeni dečak izgubio bitku za život!

Nisu mogli da ga spasu.

Desetogodišnji dečak, koji je teško povređen 10. oktobra u banjalučkom naselju Motike kada ga je udario vozač kombija, izgubio je bitku za život.

UŽASNO! Devojka je radila na njivi, ne sluteći da će se lekari ubrzo BORITI ZA NJEN ŽIVOT!

Prema rečima dežurnog lekara iz Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Miroljuba Kovačevića, pacijent V.P. (10) koji je 10. oktobra 2017. godine primljen sa teškim telesnim >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << povredama u politraumatizovanom stanju u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, preminuo je danas 28. oktobra 2017. godine u 9.50 sati.

Krvoproliće: Ubio oca, ranio rođaku, pa se ubio u šumi!

Podsećamo, do nesreće je došlo kada je dečak izašao iz autobusa dok je kombi koji je išao iz pravca Banjaluke u tom trenutku obilazio autobus.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.