Kolinda HIT u Indiji!

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolinda HIT u Indiji!

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović postala je glavna vest u Indiji. Evo i zašto...

Foto: FOTO HINA/ MARIO STRMOTIC/ nr

Prvo su do Nigerije došle lažne vesti o tome da je hrvatska predsednica vozila autobus sa fudbalerima, a potom su se brzinom munje proširile nove lažne vesti, piše "Index.hr."

Naime, do Indije su nekako došle fotografije koje je Grabar Kitarovićeva objavila na svom profilu na Facebooku još 2015, na kojima ona kreči >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stan.

Kolinda pevala sa hrvatskim vojnicima, i to ovo...

Te fotografije sadašnje hrvatske predsednice u vojničkim pantalonama postale su hit u Indiji, ali je još zanimljiviji i tekst koji je neko dodao uz fotografije.

"Predsednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer sa svojom platom ne može da si priušti radnike. Mogla bi da je pokrala svoj narod.Ali naši vladajući nose odela od milion rupija i satove od još nekoliko miliona te i dalje misle da rade pošten posao. Svaka joj čast! Delite ovo", stoji uz fotografije Kolinde na merdevinama.

Malo je popila!? FOTO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.