Kolašin: U sudaru teško povređena devojčica

Izvor: S media, 03.Sep.2011, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašin: U sudaru teško povređena devojčica

Petogodišnja devojčica A.J. iz Beograda teško je povređena, a tri osobe lakše u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros u kolašinskom naselju Bakovići.

U saobraćajnoj nezgodi lakše su povređeni su Slađan Jovanović (36), njegova supruga Dragana Jovanović (30) i dvogodišnje dete čiji su inicijali D.J.

Normalizovan saobraćaj na pruzi Beograd-Bar

Nikšić: Sektaš izmasakrirao dečjeg kompozitora!

Srbi i Crnogorci >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << „ratuju“ oko EU

Teško povređena devojčica A.J. hospitalizovana je na odeljenju intenzivne njege u Kliničkom centru u Podgorici.



Do saobraćajne nezgode je došlo jutros u 6.50 sati kada je vozilo marke "micubiši", kojim je upravljao Slađan Jovanović, iz neutvrđenih razloga prešlo u suprotnu traku i sudarilo se sa vozilom "škoda oktavia" kojim je upravljao Miroslav Đurović (51) koji, srećom, nije povređen u udesu.


"Micubiši" se kretao iz pravca Mojkovca ka Kolašinu.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.