Kod Cazina se utopio migrant?

Izvor: Mondo, 20.Maj.2018, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Cazina se utopio migrant?

U reci Korani u Cazinu pronađen je leš muškarca, a prema nezvaničnim informacijama najverovatnije je reč o migrantu koji se utopio prilikom prelaska reke koja je prirodna granica između BiH i Hrvatske, prenosi portal "Kliks".

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Iz MUP-a Unsko-sanskog kantona kažu da je na lice mesta izašla uviđajna ekipa i pripadnici Civilne zaštite Cazina, te da će više detalja biti poznato nakon obdukcije.

Početkom maja hrvatska >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << policija je u gradu Slunju pronašla leš muškarca, takođe u reci Korani, dok je na području Žakanja u reci Kupi pronađeno drugo telo. U Kupi je nakon nekoliko dana pronađeno još jedno telo.

Naknadno je utvrđeno da su u pitanju migranti, a po pravilu je reč o osobama bez dokumenata, pa se uglavnom ne sazna njihov identitet nakon smrti.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.