Knežević izašao iz Skupštine, čeka se Medojević iz zatvora

Izvor: Večernje novosti, 13.Dec.2018, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević izašao iz Skupštine, čeka se Medojević iz zatvora

Posle skoro dve nedelje, jedan od lidera DF izašao je iz zgrade Skupštine Crne Gore MILAN Knežević, jedan od lidera DF izašao je iz zgrade Skupštine Crne Gore u prvim minutima četvrtka. On je tu proveo skoro dve sedmice. Očekuje se da ZIKS napusti i Nebojša Medojević, lider Pokreta za promene. Oni su se na slobodi našli posle odluke Ustavnog suda Crne Gore, koji je pokrenuo pitanje ocene ustavnosti odredaba Zakona o krivičnom postupku, na osnovu kojih je stavljen u zatvor funkcioner DF Nebojša Medojević. Ista mera trebalo je da bude primenjena na Milana Kneževića, koji se zatvora spasao boravkom u zgradi Skupštine.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEDOJEVIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA, KNEŽEVIĆ IZ SKUPŠTINE: Crnogorski opozocioni lideri na slobodi posle dve nedelje! (FOTO)

Izvor: Kurir, 13.Dec.2018

Nebojša Medojević, jedan od lidera Demokratskog fronta, oko 2 sata posle ponoći je izašao iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija u Podgorici.

Nastavak na Kurir...

Knežević izašao iz Skupštine, Medojević na slobodi posle ponoći

Izvor: Večernje novosti, 13.Dec.2018

Posle skoro dve nedelje, jedan od lidera DF izašao je iz zgrade Skupštine Crne Gore MILAN Knežević, jedan od lidera DF izašao je iz zgrade Skupštine Crne Gore u prvim minutima četvrtka. On je tu proveo skoro dve sedmice. Očekuje se da ZIKS napusti i Nebojša Medojević,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.