Knežević i Mandić mogu van Podgorice

Izvor: RTS, 12.Feb.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević i Mandić mogu van Podgorice

Vanraspravno veće Višeg suda u Podgorici ukinulo je meru zabrane napuštanja teritorije Podgorice liderima Demokratskog fronta Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, koju im je izrekla sudija tog suda Suzana Mugoša, objavljeno je na sajtu Višeg suda.
Portparolka suda Aida Muzurović saopštila je da je rešenjem vanraspravnog krivičnog veća Višeg suda u Podgorici ukinuto rešenje Višeg suda u Podgorici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kojim su prema optuženima Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću bile izrečene mere zabrana napuštanja boravišta.
Protiv tog rešenja, kako je navela Muzurovićeva, žalba nije dozvoljena.
Sudija Mugoša je tu meru donela prošle sedmice, a u rešenju je pisalo da ukoliko optuženi prekrše meru može da im se odredi pritvor i da će mera nadzora trajati dok za to bude postojala potreba, podseća RTCG.
Knežević je nakon toga uputio molbu Višem sudu da mu dozvoli napuštanje glavnog grada kako bi mogao da obavlja svoju poslaničku funkciju.
Knežević je optužio Mugošu da se stavila na stranu vladajuće političke partije, koja u političkoj organizaciji koju on predstavlja vidi glavnog protivnika, navodi RTCG.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kneževiću i Mandiću ukinuta zabrana napuštanja Podgorice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2019

Vanraspravno veće Višeg suda u Podgorici ukinulo je meru zabrane napuštanja teritorije Podgorice liderima DF Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, navedeno je danas na sajtu Višeg suda...Protiv tog rešenja žalba nije dozvoljena, navodi se u saopštenju, prenela je RTCG...Prema rešenju Višeg...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.