Kineska zvaničnica u poseti Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Avg.2019, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineska zvaničnica u poseti Beogradu

Potpredsednica Nacionalnog komiteta Svekineske narodne političke konsultativne konferencije Кine Li Bin sa delegacijom u službenoj je poseti Beogradu, gde se sastala sa predsednikom Srbije i Aleksandrom Vučićem i delegacijom Skupštine Srbije sa porukom da Srbija i Kina treba da jačaju strateško partnerstvo.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić i kineska zvaničnica o jačanju saradnje Srbije i Kine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Avg.2019

Srbija i Kina treba da jačaju strateško partnerstvo, poručila je potpredsednica Nacionalnog komiteta Svekineske narodne političke konsultativne konferencije Кine Li Bin prilikom zvanične posete Srbiji, gde se sastala sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i delegacijom Skupštine Srbije. Glavna...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.