Katica Janeva u bolnici zbog predinfarktnog stanja

Izvor: RTS, 10.Okt.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katica Janeva u bolnici zbog predinfarktnog stanja

Bivša šefica makedonskog specijalnog tužilaštva Katica Janeva zadržana je u skopskoj bolnici zbog srčanih tegoba, rekla je njena advokatica Irena Frčkoska.
Katica Janeva, koja je osumnjičena za reketirane biznismena Jordana Kamčeva, u bolnici je zadržana zbog predinfarktnog stanja.

Prethodno, Janevu su lečili u zatvorskoj ambulanti.
Janeva je osumnjičena da je zloupotrebila službena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovlašćenja time što je omogućila skopskom biznismenu Jordanu Kamčevu da se brani sa slobode i ukinula mu meru pritvora, za šta je Kamčev isplatio Jovanovskom i Mileskom reket od 1,5 miliona evra.
Uhapšena je mesec posle pritvaranja Jovanovskog i Mileskog, nakon što je italijanski list La Verita objavio prisluškivane razgovore između Jovanovskog i Kamčeva, u kojima se čuje glas Janeve koja se obraća Kamčevu rekavši da "ne brine i da će sve biti ok".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.