Potraga za podmornicom nestalom kod Titanica i dalje intenzivna

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2023, 08:12

Potraga za podmornicom nestalom kod Titanica i dalje intenzivna

Američka obalna straža saopštila je da su pretrage daljinski upravljanih vozila (ROV) za nestalom podmornicom u vodama Atlantika dosad dale negativne rezultate, ali se nastavljaju. Kapetan Jamie Frederick u izjavi novinarima 21. juna kasno popodne je rekao da potraga trenutno uključuje pet površinskih objekata i da će ih biti ukupno 10 u sljedećih 24 do 48 sati. Prema njegovim riječima, područje pretraga je otprilike dva puta veće od Connecticuta, a podzemna pretraga je do tri do četiri...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanadska letelica registrovala podvodne zvuke u potrazi za nestalom podmornicom

Izvor: Danas, 21.Jun.2023

  Američka obalska straža saopštila je danas da je kanadski avion detektovao podvodne zvukove u potrazi za podmornicom sa pet putnika nestalom u severnom Atlantiku u obilasku olupine Titanika.

Nastavak na Danas...

Intenzivna potraga za nestalom podmornicom: Trka s vremenom na život i smrt

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2023

VAŠINGTON - Sve oči svijeta i danas su uprte u potragu za podmornicom "Titan" sa petoricom putnika koja se izgubila u prostranstvima Atlantskog okeana, na putu do olupina "Titanika".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.