KOKAIN S JADRANA: Interpolova poternica za Rovčaninom

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KOKAIN S JADRANA": Interpolova poternica za Rovčaninom

Interpolova crvena poternica raspisana je za Nikšićaninom Dejanom Rovčaninom, koga Specijalno tužilaštvo tereti da je bio jedan od organizatora pokušaja šverca 60 kilograma kokaina vojnim brodom "Jadran".

Pobeda saznaje da osim Rovčanina, na čelu kriminalne grupe bio je i srpski državljanin Vladimir R, koji je takođe nedostupan crnogorskim vlastima.

Vojna policija i Specijalni policijski tim, u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom, sprečili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su slanje kokaina vrednog više miliona evra i 19. aprila uhapsili deo organizovane kriminalne grupe.

Podoficir RMCG znao za kokain na Jadranu!?

Na spisku osumnjičenih našli su se podoficir Vojske Crne Gore Duško Radenović, stariji vodnik Miloš Kulić i Tivćanin Radomir Ostojić.

Među "švercerima" sa broda Jadran i pripadnici Vojske

Nakon hapšenja svima je određeno zadržavanje, a osumnjičeni Miloš Kulić, suočen sa ozbiljnošću optužbi, odlučio je da istražiteljima ispriča svoja saznanja i svoju ulogu u švercu droge na brodu "Jadran".

SKANDAL:Desetine kilograma droge na vojnom brodu Jadran

Njemu je nakon toga dodeljen status svedoka saradnika.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.