Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2023, 18:54

Južnokorejski "kralj kriptovaluta" i njegov saradnik ostaju u pritvoru u Spužu

Državljani Južne Koreje Kvon Do Jong i Han Čang Jun, za kojima je raspisana međunarodna poternica zbog pronevere kriptovaluta, a u Crnoj Gori su uhapšeni zbog falsifikovanja isprava, ostaće u pritvoru u Spužu, jer je Viši sud u Podgorici ukinuo odluku Osnovnog suda o prihvatanju jemstva od po 400.000 evra za garanciju njihovog prisustva u krivičnom postupku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Do Kvon ostaje u pritvoru, ukinuta odluka o prihvatanju jemstva

Izvor: VOA, 24.Maj.2023

Državljani Južne Koreje, Do Kvon i Han Čan Jun, ostaće u Istražnom zatvoru u Spužu jer je Viši sud u Podgorici, na zahtjev tužilaštva, u srijedu ukinuo nedavnu odluku Osnovnog suda da prihvati jemstvo za odbranu sa slobode dvojice Korejanaca optuženih za falsifikovanje isprava. Portparolka...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.