Izvor: B92, 28.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jače obezbeđenje za tužiteljku

Podgorica -- Policija Crne Gore pojačala obezbeđenje specijalnoj tužiteljki za organizovani kriminal Stojanki Radović.

Obezbeđenje je pojačano zbog procene da bi njenu bezbednost mogli da ugroze pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova, saopštila je policija.

Policija navodi da ju je u januaru jedna neimenovana strana obaveštajna služba obavestila da bi Stojanku Radović mogla da ugrozi OVK zbog njenog učešća u akciji hapšenja i podizanja optužnica protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 18 Albanaca osumnjičenih za pripremanje terorističkih napada u Crnoj Gori.

"Takve mere se, u skladu sa odlukom Vlade Crne Gore, preduzimaju i na obezbeđenju vrhovnog državnog tužioca i predsednika Vrhovnog suda Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.