Izetbegović: Ranije je bilo kriza, ali Vučić je političar koji dobija na snazi!

Izvor: BKTV News, 22.Jun.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović: Ranije je bilo kriza, ali Vučić je političar koji dobija na snazi!

U Vučiću vidim čoveka koji će tek da učini dobre stvari za Balkan i odnose Srbije i BiH, izjavio je član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović

On će sutra prisustvovati inauguraciji i sastati se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Ja vidim u Aleksandru Vučiću čoveka koji će tek da učini dobre stvari za Balkan, i odnose Srbije i BiH. Tako sam ga prepoznao godinama ranije. Bilo je kriza ranije, ali mislim da je on političar koji dobija na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << snazi, sazreva, i koji će učiniti zajedno sa nama dobre stvari za mir na Balkanu", kazao je Bakir Izetbegović komentarišući za regionalnu tv N1 šta očekuje od Vučića kao predsednika Srbije.

Visok nivo bezbednosti na inauguraciji: Vučićeve goste čuvaju elitne jedinice!

FOTO: Tanjug

Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić i članovi Predsedništva BiH Bakir Izetbegović i Dragan Čović prisustvovaće sutra svečanosti povodom inauguracije predsednika Srbije.

Bez ovoga niko neće moći na Vučićevu inauguraciju! (FOTO)

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.