Izetbegović: Neće biti rata, niko neće uništiti RS

Izvor: RTS, 25.Sep.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović: Neće biti rata, niko neće uništiti RS

Presedavajući Predsedništva BiH i predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da u BiH neće biti rata i da niko neće uništiti Republiku Srpsku.
"Mi ćemo čuvati ovu zemlju i Dejtonski mirovni sporazum i sve građane, i Srbe i Hrvate i Bošnjake. Nikakvih ratova biti neće, jer će se urazumiti oni u Banjaluci", rekao je Izetbegović novinarima sinoć u Brčkom, gde je prisustvovao na predizbornom skupu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SDA, prenela je Fena.
On je dodao da nikome u BiH rat nije potreban i da se ratovi počnu kada jedan narod dovedete u poziciju da neke stvari više ne može da trpi, a u toj poziciji niko nije u BiH.
"Ponajteže je Bošnjacima povratnicima u RS. Da Srbi u BiH krenu u rat da bi otcepili nešto čime vladaju suvereno, o tome nema govora niti će ljudi krenuti u tom smeru", rekao je Izetbegović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izetbegović: Neće biti rata, niko neće uništiti RS

Izvor: Blic, 25.Sep.2016

Presedavajući Predsedništva BiH i predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je da u BiH neće biti rata i da niko neće unišštiti Republiku Srpsku..."Mi ćemo čuvati ovu zemlju i Dejtonski mirovni sporazum i sve građane, i Srbe i Hrvate i Bošnjake. Nikakvih ratova biti neće, jer će se urazumiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.