Izboli putnike u sarajevskom tramvaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboli putnike u sarajevskom tramvaju

Tri putnika tramvaja u Sarajevu su ranjena nožem, a jedan je u napadu zadobio kontuzije. Kako pišu sarajevski mediji, pozivajući se na izvore iz policije, dvojica pijanih su ušla u tramvaj i nožem nasrnula na putnike.

Četvoro lakše povređenih je prevezeno u Klinički centar u Sarajevu gde je konstatovano da su povrede lakše, uglavnom posekotine po rukama.

Policija je uhapsila napadače: 21-godišnjeg S. A. i 22-godišnjeg M. A, osumnjičene za krivično delo nasilničko ponašanje, piše sarajevski portal Kliks (www.klix.ba).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijani nožem napali putnike u sarajevskom tramvaju

Izvor: Mondo, 24.Nov.2014

Tri putnika tramvaja u Sarajevu su ranjena nožem, a jedan je u napadu zadobio kontuzije...Foto: ilustracija Guliver/Getty images/Thinkstock..Kako pišu sarajevski mediji, pozivajući se na izvore iz policije, dvojica pijanih su ušla u tramvaj i nožem nasrnula na putnike...Četvoro lakše povređenih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.