Izabrano rukovodstvo nakon pet meseci

Izvor: S media, 09.Mar.2011, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrano rukovodstvo nakon pet meseci

Posle više od pet meseci od opštih izbora u BiH, danas je u Sarajevu završen proces konstituisanja Predstavničkog doma parlamentarne skupštine Federacije BiH.

Za predsedavajućeg Predstavničkog doma izabran je Denis Zvizdić iz SDA, dok su njegovi zamenici Stanko Primorac iz poslaničkog kluba Demokratske narodne stranke i Hrvatske stranke prava i Svetozar Pudarić iz SDP-a.

Što se tiče Doma naroda parlamenta Federacije BiH, konstitutivna sednica bila je prvobitno sazvana za sutra, ali nakon intervencije medjunarodnih faktora, odložena je za sedam dana da bi se postigao dogovor oko izbora delagata i formrianja vlasti u tom entitetu.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

BiH: Izabrano rukovodstvo Predstavničkog doma parlamenta

Izvor: Blic, 10.Mar.2011, 02:00

SARAJEVO - Posle više od pet meseci od opštih izbora u BiH, danas je u Sarajevu završen proces konstituisanja Predstavničkog doma parlamentarne skupštine Federacije BiH...Za predsedavajućeg Predstavničkog doma izabran je Denis Zvizdić iz SDA, dok su njegovi zamenici Stanko Primorac iz poslaničkog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.