Izvor: B92, 31.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivici Račanu otkriven tumor

Zagreb -- Predsednik Socijaldemokratske partije i bivši premijer Hrvatske Ivica Račan saopštio da mu je otkriven atipični tumor u desnom ramenu

Račan je rekao da se povlači iz javnosti i politike do završetka operacije, koja bi trebalo da bude obavljena uskoro, možda već sledeće sedmice.

"Zavisno od rezultata operacije, doneću adekvatne odluke, vraćam li se ili definitivno napuštam politiku", rekao je Račan novinarima u sedištu stranke.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakao da je veliki optimista što se tiče lečenja i oporavka, jer je "bio i ostao borac", kao i da i pored atipičnosti tumora, nastoji da se operacija obavi u Hrvatskoj, prenose hrvatski mediji.

Do završetka operacije i rezultata lečenja, Račana će na čelu stranke menjati njegova zamenica Željka Antunović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.