Ispovest starlete: Toni Kukoč mi je platio 500 evra za seks

Izvor: S media, 20.Jul.2011, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest starlete: Toni Kukoč mi je platio 500 evra za seks

Hrvatsku potresa afera elitne prostitucije. Medju prozvanima za korišćenje seksualnih usluga našao se i bivši košarkaš Toni Kukoč.

Samo nekoliko dana nakon što je u Hrvatskoj raskrinkan lanac elitne prostitucije, kada je uhapšen fizioterapeut Nebojša Perunovića Panča i dve mlade devojke okrivljene za podvođenje “zvezda” i atraktivnih devojaka koje su to želele da postanu, policija je došla do novog materijala.

Jutarnji list je objavio iskaz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jedne mlade starlete, koja je priznala da ju je okrivljeni Perunović angažovao da se prostituiše i da joj je nalazio imućne klijente.

"Za seksualni odnos platio mi je dogovorenih 500 evra. 200 evra dala sam Perunoviću. Na ATP turniru u Umagu radila sam kao hostesa. Perunović me nazvao i rekao mi odem u jedan hotel u Poreču i pružim seksualne usluge Toniju Kukoču", navodi se u iskazu. Među prvim klijentima koji je do nje došao preko Perunovića navela je i izvesnog Zorana.

Hrvatska: Bodirogin fizioterapeut bio makro!

Sanader dolazi u Hrvatsku na štakama

- Otišla sam tamo, ne sećam se više kako se hotel zvao. U hotelu sam imala seksualni odnos s Kukočem koji mi je platio 500 evra. Perunoviću ništa nisam želela dati jer sam imala dodatne troškove taksi prevoza od 800 kuna - ispričala je starleta. Spomenuti klijent dogovorio je unapred konkretnu cenu za konkretne usluge i smatrao je da ne treba da plati dodatne troškove.

Maja Morales , Simona Gotovac i Isabella Kim Popović najeksponiranije su starlete koje se nalaze u optužnom predlogu protiv Nebojše Perunovića. Za "posao" su dobijale po 500 evra i više.

(Blic)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.