Ispovest muslimanskih devojčica koje su silovali Orićevi vojnici

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest muslimanskih devojčica koje su silovali Orićevi vojnici

Na Jutjubu je objavljen snimak svedočenja dve 15-godišnje devojčice koje su iz Srebrenice prebegle kod Srba u Bratunac, jer su ih silovali sunarodnici, vojnici Nasera Orića. Ovaj snimak načinjen je još 1994. godine, a na Jutjubu se pojavio tek juče, skoro 20 godina kasnije.

Vahida Dedić i Šerifa Selimović su 22. aprila 1994. godine svedočile pred kamerama o okrutnim postupanjima Orićevih snaga.

 

 

Naser Orić

Pročitajte još:

* Srpski tužilac spasao Orića

* Orić i Gotovina skinuti sa ''crne liste'' SAD

* Vekarić: Orić je trebalo da bude uhapšen u Srbiji

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

POGLEDAJTE: Ispovest muslimanskih devojčica koje su silovali borci Nasera Orića

Izvor: Kurir, 06.Feb.2014

Dve tada maloletne devojčice Vahida Dedić i Šerifa Selimović su 22. aprila 1994. godine u Bratuncu svedočile pred kamerama o okrutnim postupanjima Orićevih snaga..BEOGRAD - Na Jutjubu u sredu objavljen je snimak svedočenja dve petnaestogodišnje devojčice koje su iz Srebrenice pobegle na srpsku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.