Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interpol proverio 21.000 vozila u Crnoj Gori

PODGORICA - Rukovodilac NCB Interpola u Podgorici Dejan Đurović izjavio je danas da je, od proveravanih 20.956 vozila koja su lane prvi put registrovana u Crnoj Gori, utvrđeno da su 44 automobila ukradena u inostranstvu.

Đurović je naglasio da su sva ta vozila već vraćena vlasnicima, ili je taj postupak u toku, dodavši da je reč o vozilima ukradenim u Italiji, Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Mađarskoj, BiH i Srbiji.

Ima primera, dodao je on, da se u drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << državama pronalaze vozila ukradena na području Crne Gore. U interpolovu bazu uneto je 87 takvih slučajeva, od kojih je pronađeno pet, i ona su vraćena vlasnicima, tri u Srbiju i dva u BiH, kazao je Đurović, a preneli podgorički mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.