Inspekcija dobila automobile od Jure?

Izvor: OkRadio.rs, 06.Maj.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcija dobila automobile od Jure?

Bivši načelnik Odeljenja inspekcije rada Nišavskog okruga Radomir Nikolić juče nije potvrdio, ali ni demantovao informaciju da je dok je bio na čelu ove inspekcije ona dobila četiri vozila od kompanije Jura, koju je u to vreme nekoliko puta kontrolisala. - Prvi put čujem za to. Nemam nikakve informacije o tome da li je inspekcija rada u Nišu dobila ta vozila ili ih nije dobila. Ne znam i ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem - rekao je Nikolić za Danas. On je istakao da je niška inspekcija rada "kontrolisala Juru, kao svaki drugi privredni subjekt". Prema...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

“Ne znam da li je inspekcija dobila automobile od Jure”

Izvor: JužneVesti.com, 06.Maj.2016

Nakon tvrdnji radnika da je inspekcija rada Nišavskog okruga, dok je na njenom čelu bio Radomir Nikolić, dobila četiri automobila od “Jure” koju je u to vreme kontrolisala, Nikolić za “Danas” nije ni potvrdio, ali ni demantovao ove informacije.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.