Imao ilegalnu prodavnicu u objektu MUP-a Srbije!

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imao ilegalnu prodavnicu u objektu MUP-a Srbije!

Budvanin V.J. držao ilegalnu prodavnicu u prostoru koji pripada hotelu Beograd u Bečićima!

Budvanska komunalna inspekcija otkrila je da je Budvanin V.J. držao ilegalni market u okviru imovine hotela “Beograd” u Bečićima, koja je u vlasništvu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije, piše Dan!

List navodi da je tim povodom sačinjen zapisnik o izvršenom inspekcijskom nadzoru, koji je potpisala komunalna inspektorka Zorica Vučinić.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što je inspekcija utvrdila da je objekat nelegalan, V.J. ga je samoinicijativno uklonio.

Podgorički dnevnik nezvanično saznaje da se radi o uzurpiranom prostoru od oko 50 kvadrata u kojem su držani piće, sladoledi i slična roba.

Vlasnik prostora iz Srbije nije imao podatke o ovom ilegalnom objektu, tako da će u narednom periodu, prema istim podacima, biti razmotrena eventualna odgovornost osoba koje su održavale imovinu hotela “Beograd” u Bečićima, piše Dan.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DRŽAO ILEGALNU PRODAVNICU U HOTELU MUP SRBIJE U BEČIĆIMA: Uzurpirao 50 kvadrata, a evo šta je prodavao!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2019

Budvanska komunalna inspekcija otkrila je da je Budvanin Veselin Jovović držao ilegalni market u okviru imovine hotela Beograd u Bečićima u vlasništvu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koje o tome nije imalo saznanja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.