IZVUKLI GA IZ KUĆE I PONIŽAVALI: Pretučen trans muškarac

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2019, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVUKLI GA IZ KUĆE I PONIŽAVALI: Pretučen trans muškarac

U sredu oko 23 sata, tri za sada neidentifikovane osobem pozvonile su na vrata kuće ovog čoveka, koji je, ne sluteći šta će mu se desiti, otvorio ulazna vrata Težak incident u Kolašinu. Ono o čemu se par dana govorkalo i zvanično je potvrđeno. U sredu, kasno noću, pred svojom kućom je teško pretučen trans muškarac, koji se posle batina i ponižavanja kojem je bio izložen, onesvestio. Pročitajte još - Pretučen i ranjen muškarac! Naime, u sredu oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 23 sata, tri za sada neidentifikovane osobem pozvonile su na vrata kuće ovog čoveka, koji je, ne sluteći šta će mu se desiti, otvorio ulazna vrata. Nepozvani gosti su ga odmah izvukli napolje i počeli sa zlostavljanjem. Uz uvrede su počeli da ga bestijalno tuku, uprkos njegovim molbama da to ne čine. Prestali su tek kada su videli da je čovek od udaraca izgubio svest... Ubrzo je o svemu obaveštena policija a čovek je prebačen u Dom zdravlja, gde mu je ukazana pomoć. Kolašinska policija traga za počiniocima ovog nedela.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

CG: Brutalno pretučen transrodni muškarac, policija traga za napadačima 

Izvor: VOA, 31.Avg.2019

Nepoznate osobe pretukle su u noći između srijede i četvrtka transrodnog muškarca nakon što su ga prethodno izvukli iz njegove kuće u Kolašinu, potvrdili su Uprava policije i NVO LGBT Forum Progres u subotu. Prema pisanju lokalnih medija, napadači su prvo zakucali na vrata porodične kuće...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.