IZBEGNUTA TRAGEDIJA U PODGORICI: Preživeo skok sa mosta, pa par sati iz vode pregovarao s policijom pre spasavanja

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2019, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBEGNUTA TRAGEDIJA U PODGORICI: Preživeo skok sa mosta, pa par sati iz vode pregovarao s policijom pre spasavanja

Muškarac star oko 50 godina, koji je u subotu oko sedam sati skočio sa mosta Blaža Jovanovića u Moraču, preživeo je skok sa nekoliko desetina metara Muškarac star oko 50 godina, koji je u subotu oko sedam sati skočio sa mosta Blaža Jovanovića u Moraču, preživeo je skok sa nekoliko desetina metara, a posle nekoliko sati pregovora sa policijom, izvađen je iz vode i prebačen u Klinički centar Crne Gore.PROČITAJTE JOŠ: POKUŠAJ SAMOUBISTVA U BEOGRADU: Maloletnik hteo da skoči sa Železničkog mostaPosle pada u vodu, čoveka je voda odnela do Krivog mosta, gde su nekako do njega uspeli da dođu pripadnici dva tima Službe zaštite i spašavanja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Preživio skok sa mosta, policija ga ubijedila da izađe iz vode

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2019

PODGORICA - Muškarac od oko 50 godina preživio je skok sa mosta "Blaža Jovanovića" u centru Podgorice, nakon što je pokušao samoubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.