ISPOVEST FATALNE PLAVUŠE DOLORES: Ne znam zašto je ubio Vedrana, nikakvih orgija u stanu nije bilo (FOTO)

Izvor: S media, 09.Jan.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST FATALNE PLAVUŠE DOLORES: Ne znam zašto je ubio Vedrana, nikakvih orgija u stanu nije bilo (FOTO)

Za ubistvo Vedrana Tomasa (31) tokom novogodišnje noći osumnjičen je njegov brat blizanac Miroslav. Blizanaci su živeli sa devojkom Dolores D. (24).

"Fatalnoj plavuši" je dodijeljen status svedoka, ali u medijima je prozvana dominom nastranih sklonosti kojoj su užitak pružale sado-mazo seanse s braćom Tomas i seksualne orgije s nepoznatim ljudima.

U prostranom stanu od sto kvadrata gde su braća i Dolores živeli, umesto seksualnih sprava >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za mučenje, pronađena je hrpa njenih plišanih igračaka Hello Kitty, omiljenog lika devojčica.

–Miroslav mi je poput brata, bizarno je što govore da smo zajedno orgijali. Istina je da su Miroslav i njegova devojka imali otvorenu vezu i da su stavljali svoje gole fotografije na internet, ali mene i Vedrana tamo nema i to policija vrlo dobro zna. Ni u jednom mom iskazu ne piše drugačije. Postojala je jedna situacija kada smo se u zezanciji Miroslavova cura i ja pred njima poljubile, i to sam rekla policiji, a kasnije je ispalo da smo radili svašta. Fotografija na kojoj sam maskirana slikana je za Noć veštica kada je pola grada imalo istu masku, priča Dolores.

–Pored mene nema više nikoga. Svi su mi prijatelji okrenuli leđa. Ne mogu da jedem, uzimam samo tablete za smirenje, noću se bojim da zaspim, imam napade panike, bojim se da izađem iz stana. Vedran je bio moja najveća ljubav, ali pre svega on mi je bio najbolji prijatelj. Sumnjam da ću još u životu imati nekoga poput njega, kaže Dolores.

Zbog okruženja u kojem je odrasla u Austriji, sa 16 godina našla se u Zagrebu na zabavi s prostitutkama i kriminalcima gde je evidentirana za prostituciju, ali nikad zbog toga nije osuđena. Tvrdi da se nikada nije bavila najstarijim zanatom na svetu iako se pisalo da je to sama kazala policiji.

(S media/Večernji.hr)

Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.