I posle afere Štrahe letuje na Ibici

Izvor: RTS, 19.Jul.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I posle afere Štrahe letuje na Ibici

Putnici aviona za Ibicu u Beču bili su zatečeni kada su nedavno ugledali Hajnc-Kristijana Štrahea, nekadašnjeg asutrijskog vicekancelara, koji se sa suprugom i decom odlučio da odmor provede upravo na tom ostrvu što ne bi bilo nimalo čudno da nije bilo afere Ibica koja je uništila njegovu političku karijeru.
Pre dve godine Štrahe je na Ibici, tokom letovanja, imao susret sa navodnom nećakom jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ruskog milijardera, kojoj je nudio državne poslove za finansijsku podršku njegovoj Slobodarskoj partiji (FPO) uz zaobliženje finansijskih kontrolnih vlasti.

Te večeri pripremljena mu je, kako se ispostavilo, klopka, jer je čitav razgovor, svih sedam sati, beležen video-kamerama, a snimci pušteni u javnost pred izbore za Evropski parlament u maju ove godine.
Zbog svojih izjava, iako se to sve dogodilo pre dve godine, Štrahe je odmah podneo ostavku na mesto vicekancelara, ali i lidera FPO.
Nakon takvog događaja nekome bi samo pominjanje Ibice pobudilo negativna osećanja, ali očigledno ne i Štraheu, konstatuju mediji u Austriji.
Inače, Štrahe je od mladih dana stalno odmor provodio na tom ostru.
Nedeljama je odbijao da medijima kaže gde će ovog leta odmarati, ali je u šali govorio samo da je Ibica za porodični odmor uvek za preporuku.
Sada je i zvanično potvrdio da je sa porodicom, kao što je činio poslednjih 17 godina, na odmoru na Ibici.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AFERA IBICA GA KOŠTALA FUNKCIJA, A ŠTRAHE LETUJE - NA IBICI! Tamo mi je idealno za porodični odmor!

Izvor: Kurir, 19.Jul.2019

BEČ - Putnici aviona za Ibicu u Beču bili su zatečeni kada su nedavno ugledali Hajnc-Kristijana Štrahea, donedavnog asutrijskog vicekancelara, koji je sa suprugom i dvoje dece otišao na odmor baš na to ostrvo, što ne bi bilo nimalo čudno da ga afera "Ibica" nije koštala funkcije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.