Izvor: S media, 10.Jan.2013, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Huligani izazvali tuču zbog bureka

U jednoj požeškoj pekari u sredu je oko 4.20 došlo do prave tučnjave kojoj je prethodio verbalni sukob.

U tučnjavi su učestvovala šestorica muškaraca uzrasta od 21 do 31 godine.

Sve je počelo zbog... bureka. Naime, dva mladića prolazeći kraj pekare videla su da u njoj nekoga ima pa su hteli da kupe burek, ali kako pekara radi od 5 sati radnici su poručili da im ne mogu prodati burek.

Jedan od nezadovoljnih mladića seo je u kombi vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pekare i upalio motor, jer su se pekari spremali da odvezu tek pečeni hleb, pa je počeo da se vozi napred nazad preteći da će se zaleteti u izlog.

Pekar je izašao napolje i rekao je razularenim mladićima da to ne rade na šta su oni podivljali. Otišli su do automobila kojim su došli i iz njega izvadili drvene palice, a jedan je izvadio metalnu kuglu i bacio ju na ulazna vrata. Staklo se sasulo, pa su još dvojica pekara izletela, nastala je opšta tučnjava. Huligani su osim vrata razbili i nekoliko stakala na zadnjoj strani kuće.

(24 sata.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.