Hrvatski ministar završio u bolnici, ugrađena mu dva stenta! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 02.Sep.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski ministar završio u bolnici, ugrađena mu dva stenta! (FOTO)

Reagovali su na vreme.

Hrvatskom ministru pravosuđa Draženu Bošnjakoviću ugrađena su jutros dva stenta u zagrebačkoj bolnici Dubrava, nakon što mu je otkriveno začepljenje na rutinskom pregledu.

"Ministar Bošnjaković je dobro. Osetio je stezanje u grudima i otišao je na rutinski pregled. Videli su da ima sitno začepljenje pa su mu preventivno ugradili dva stenta. Dobro je, već iduće nedelje biće na poslu. Nije infarkt u pitanju, ali ko zna šta je moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da bude", izjavila je za Index.hr portparolka vlade Sunčana Glavak.

Da mu je stanje dobro, potvrdio je i hrvatski ministar zdravlja Milan Kuzjundžić, koji je rekao da se Bošnjaković oseća dobro.

Čuvajte se ovakvih ljudi! Žena je mislila da ovaj čovek hoće da joj pomogne, PREVARILA SE!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.