Hrvatski ministar o snimku sa Šešeljeve svadbe: Vučić da se posveti stanju u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2023, 17:43

Hrvatski ministar o snimku sa Šešeljeve svadbe: Vučić da se posveti stanju u Srbiji

Hrvatski ministar branitelja Tomo Medved izjavio je u ponedjeljak da je važno da se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posveti stanju u svojoj zemlji, povodom snimka na kojem se vidi kako on na proslavi sjedi za istim stolom sa liderom Srpske radikalne stranke (SRS). "Što se tiče Vučića, zaista je važno da se posveti stanju u Srbiji i pitanjima koja se tiču Srbije", rekao je Medved, upitan o video snimku sa proslave u nedjelju vjenčanja sina lidera SRS-a Vojislava Šešelja, koji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić o tome što je bio na slavlju Šešelja: Ne stidim se što sam bio kod kuma

Izvor: Radio 021, 13.Jun.2023, 07:06

Aleksandar Vučić izjavio je povodom snimka slavlja predsednika SRS Vojislava Šešelja kojem je prisustvovao, da je otišao kumovima da čestita krštenje i venčanje, iako vode različitu politiku.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.