Hrvatski huligan vikao:Novinari Srbi, je**m vam majku

Izvor: Mondo, 28.Avg.2019, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski huligan vikao:"Novinari Srbi, je**m vam majku"

Dvojica huligana, koja su privedena na ispitivanje u Opštinsko državno tužilaštvo u Šibeniku zbog napada na Srbe u Uzdolju kod Knina, pred novinarima su prekrivala lica majicama, ali jednog od njih to nije sprečilo da viče i psuje.

ŠibenikIN javlja da su, dok su pokriveni majicama iz policijske stanice išli prema zgradi suda, reporterima dobacivali: "Novinari Srbi, je**m vam majku."

Podsetimo, dvojica huligana privedena su oko 14 sati, dok će ostali biti privedeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tokom dana. Radi se o šest osoba do 21 godine, jednom 25-godišnjaku i jednom 28-godišnjaku.

U napadu maskiranih osoba na goste kafića u Uzdolju 21. avgusta, koji su gledali utakmicu Crvene zvezde i Jang bojsa, povređeno je više osoba, a najteže je stradao 17-godišnjak koji je bio zadržan na lečenju u kninskoj bolnici.

Reč je o mestu sa većinski srpskim stanovništvom.

Vlasnik kafića rekao je da su napadači imali fantomke, a napali su ih šipkama, daskama, letvama i počeli razbijati i tući.

Napad je okarakterisan kao krivčno delo iz mržnje i izazivanje nereda.

Napadači, ako im se utvrdi krivica, mogu dobiti od šest meseci do pet godina zatvora.

Pročitajte još:

Vikali: "Majku vam j...m, Zvezdu gledate" - nastao HAOSHrvatsko ludilo nema granice: "Ne iznajmljujemo Srbim

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

IZ HRVATSKOG HULIGANA KIPTI MRŽNJA PREMA SRBIMA: Uhapšen zbog napada kod Knina, a evo šta je poručio dok su ga privodili (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Avg.2019

Dvojica huligana, koja su privedena na ispitivanje u Opštinsko državno tužlaštvo u Šibeniku zbog napada na Srbe u Uzdolju kod Knina, pred novinarima su skrivala lica majicama, ali jednog od njih to nije spriječilo da viče i psuje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.