Hrvatska uvodi nove mjere: Obaveza nošenja maski u zatvorenom 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Okt.2020, 14:07

Hrvatska uvodi nove mjere: Obaveza nošenja maski u zatvorenom 

Zbog znatnog povećanja broja oboljelih od bolesti COVID-19 u Hrvatskoj proteklih dana, Nacionalni stožer Civilne zaštite predstavio je nove epidemiološke mjere za koje vjeruju da će smanjiti broj novooboljelih, koji je u tom razdoblju bio 400 do 500 dnevno.  Uvodi se obaveza nošenja maski u svim zatvorenim prostorima, ako se ne može osigurati fizička distanca od 2 metra – od održavanja sportskih i vjerskih manifestacija do posjete ugostiteljskim i turističkim objektima. Tako će se npr. u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Hrvatskoj nove mere zbog povećanja broja zaraženih korona virusom

Izvor: Danas, 12.Okt.2020

Nacionalni štab civilne zaštite doneo je danas niz mera zbog povećanja broja zaraženih korona virusom, a jedna od njih je i preporuka za nošenje zaštitnih maski i napolju, kad nije moguće održati fizički razmak od dva metra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.