Hrvatska najavila novi režim na granicama sa BiH i Srbijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2020, 18:50

Hrvatska najavila novi režim na granicama sa BiH i Srbijom

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova i šef Nacionalnog štaba civilne zaštite Davor Božinović najavio je danas novi režim koji će se sprovoditi na granicama Hrvatske s BiH i Srbijom, a koji bi mogao uključivati i ponovnu obaveznu samoizolaciju od 14 dana.

"Pratimo epidemiološku situaciju u zemljama susedstva i ovo što beležimo poslednjih dana su infekcije koje dolaze, odnosno koje donose ljudi koji najvećim delom dolaze iz zemalja našeg istočnog susedstva", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Božinović novinarima u Zaprešću na predstavljanju kandidata HDZ s liste za 1. izbornu jedinicu, prenosi Hina.

Istakao je da je sutra sastanak Nacionalnog štaba na kojem će verovatno doneti odluku kojom će promeniti režim koji u ovom trenutku postoji na graničnim prelazima Hrvatske sa Srbijom, BiH i Crnom Gorom, ali i kada je u pitanju putovanje za građane Kosova i Severne Makedonije.

"Sutra ćemo doneti odluku, znate da one stupaju na snagu u 00:00 sati sledeći dan; međutim ne bih sada prejudicirao, ali verovatno režim koji je postojao - a to znači samoizolacija za one koji dolaze iz smera tih država, sutra će o tome biti reči i verovatno ćemo doneti odluku na tom tragu, ali pričekajmo do sutra", naglasio je Božinović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Božinović: Vjerojatno ćemo promijeniti režim na granicama s BiH i Srbijom

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2020

ZAGREB - Hrvatski ministar unutrašnjih poslova i čelnik Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović najavio je u utorak novi režim koji će se provoditi na hrvatskim granicama s BiH i Srbijom, a koji bi mogao uključivati i ponovnu obaveznu samoizolaciju od 14 dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Hrvatska najavila novi režim na granicama sa Srbijom i BiH

Izvor: Radio 021, 24.Jun.2020, 08:12

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova i šef Nacionalnog štaba civilne zaštite Davor Božinović najavio je novi režim koji će se sprovoditi na granicama Hrvatske s BiH i Srbijom, a koji bi mogao uključivati i ponovnu obaveznu samoizolaciju od 14 dana..."Pratimo epidemiološku situaciju u zemljama...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.