Hrvatska:Srbi pali s četiri kilograma droge

Izvor: Mondo, 08.Jun.2013, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska:Srbi "pali" s četiri kilograma droge

Hrvatska policija uhapsila je dva državljanina Srbije kod kojih je pronašla gotovo četiri kilograma kokaina, čija je ulična vrednost procenjena na oko dva i po miliona kuna (oko 360.000 evra).

Zagrebačka policija je saopštila da je reč o najvećoj količini zaplenjeng kokaina u ovoj godini, čija je namena bila da se prodaje na području Hrvatske, javio je hrvatski veb portal "index.hr".

Drogu je preko graničnog prelaza Bregana između Hrvatske i Srbije, u prtljažniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << automobila marke "opel vektra" u četvrtak preneo 42-godišnji državljanin Srbije.

On je, kako se navodi u policijskom saopštenju, drogu potom predao 38-godišnjem srpskom državljaninu u Zagrebu, koji ju je sakrio u jednoj garaži.

(Tanjug, foto: ilustracija, Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.