Hrvati napali voditeljku zbog greške i pravednog rata

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2012, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati napali voditeljku zbog greške i "pravednog rata"

Voditeljka HTV, Borka Juras Slamić, tokom prenosa "proslave Dana domovinske zahvalnosti" u Kninu, zbunila se, a to joj kolege nisu oprostile, pa danima pune novinske stupce o navodnoj "neprofesionalnosti" i propustu.

Ključna poruka iz Knina : Hrvati vodili "odbrambeni i pravedan rat"

 

"Borka Juras Slamić celi dan je, videlo se to, marljivo pripremala svoje javljanje s Kninske tvrđave, naučila tekst napamet, a onda krenula: "Hrvatska je ponosna na svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << branitelje koji su joj doneli pobedu u (tu je već usporila ) obrambenom i …"I - šta? Recite, Borka! Reporterka za specijalni zadatak zastala je da bi pogledala u papir koji je držala u ruci: 'pravednom ratu'", piše "Slobodna Dalmacija"

 

U svom komentaru na sajtu "Slobodne Dalmacije", novinar Sandro Poguz, prebacuje svojoj koleginici ovim rečima " kako onda, k vragu, zaboraviš ključnu poruku: da smo se pravednički branili. Borka, ah Borka, pa je li to nama naša borba dala?"

Isti sutor navodi da je "novinarka mogla i bez tog papira nešto "iskemijati", ali s obrambenim i pravednim ratom nema improvizacije."

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.