Hrvat demolirao sekirom kuću ljubavnika svoje žene, pa nju izudarao drškom po glavi

Izvor: Večernje novosti, 27.Feb.2020, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat demolirao sekirom kuću ljubavnika svoje žene, pa nju izudarao drškom po glavi

U Zadru je uhapšen 49-godišnjak koji je 21. februara 2020. u porodičnoj kuči na ostrvu Ugljanu došao do ulaznih vrata kuće koja su bila zaključana i nasilno ih otvorio U Zadru je uhapšen 49-godišnjak koji je 21. februara 2020. u porodičnoj kuči na ostrvu Ugljanu došao do ulaznih vrata kuće koja su bila zaključana i nasilno ih otvorio pomoću sekire te ušao u kuću i uz pretnje fizički napao oštećenog.Osnovano se sumnja da je u dnevnom boravku kuće sekirom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << udarao po televizoru, muzičkoj liniji i stolu te se potom udaljio, a opisano postupanje je kod oštećenika izazvalo strah, piše Večernji.hr.Takođe, sumnja se da je nakon prethodno opisanog krivičnog dela, u popodnevnim satima ponovo došao u kuću oštećenika gde je zatekao svoju suprugu, pa je, s ciljem da kod nje izazove strah, fizički napao udarajući je drškom sekire po glavi i uz pretnje joj uzeo ključeve zajedničke kuće.Navodno je reč o ljubavnom trouglu, a osumnjičeni je zadržan u pritvoru.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DRAMA NA HRVATSKOM OSTRVU Uhvatio ženu sa ljubavnikom pa mu DEMOLIRAO KUĆU

Izvor: Blic, 27.Feb.2020

Zbog napada sekirom u porodičnoj kući na ostrvu Ugljan, u Hrvatskoj, Opštinsko državno tužilaštvo u Zadru (ODO) danas je ispitalo muškarca (49) zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena dela pretnje i oštećenja tuđe imovine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.