Izvor: B92, 13.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haški begunci su skupi

Sarajevo -- Komandant NATO štaba u BiH Stiven Šuk veruje da na "mrežu pomagača haških begunaca" odlazi mnogo novca.

Šuk kaže da mreža Radovana Karadžića i ostalih haških begunaca iz Bosne i Hrecegovine godišnje ukrade 250 miliona maraka. Šuk je za "Dnevni avaz" rekao da se taj novac "krade" od lekara, policajaca, učitelja, jer je njima namenjen. Šuk, međutom, veruje da će Karadžić i Ratko Mladić biti uhapšeni do kraja godine, ako Republika Srpska, BiH i NATO >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budu dobro radili svoj deo posla, bez imalo rezervi i premišljanja.

Podsetimo nedavno su se pojavile slične informacije iz RS o tome da je nekadašnji lider bosanskih Srba, Radovan Karadžić, iz tog entiteta izneo veću količinu novca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.