Izvor: B92, 22.Dec.2010, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog napada na Miljuša

Zagreb -- Hrvatska policija uhapsila u Zagrebu nekoliko osoba koje se, prema nezvaničnim informacijama, dovode u vezu s napadom na novinara Dušana Miljuša 2008 godine.

Iz policije je potvrđeno da je akcija u toku, ali nikakve detalje o tome nisu želeli da kažu.

Večernji list je na svom portalu objavio da je u jednom kafiću u zagrebačkom kvartu Knežija uhapšeno više osoba povezanih s kriminalnim grupama, odnosno premlaćivanjem Miljuša, kao i preduzetnika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Josipa Galinca.

Navodno su ispred tog kafića još u sredu ujutru došli pripadnici specijalne policije, a kafić je ubrzo i zatvoren.

Pre oko dve i po godine nepoznati napadači brutalno su ispred stana pretukli novinara Jutarnjeg lista Dušana Miljuša, jednog od najpoznatijih hrvatskih novinara koji piše o organizovanom kriminalu i korupciji.

Za informacije o tom slučaju policija je nedavno raspisala nagradu od 100.000 kuna.

Iste godine pretučen je i preduzenik Josip Galinac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.