Hapšenje na sarajevskom aerodromu zbog terorizma

Izvor: Mondo, 25.Jul.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje na sarajevskom aerodromu zbog terorizma

Granična policija BiH uhapsila je na sarajevskom aerodromu državljanina BiH A.DŽ. (19), za kojim je bila raspisana potraga zbog povezanosti sa terorizmom.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

A.DŽ. je stigao pre dva dana letom iz Istanbula na sarajevski aerodrom, saopštila je Granična policija BiH.

Sud BiH raspisao je potragu za ovim licem zbog krivičnog dela organizovanje terorističke grupe u vezi sa krivičnim delom terorizam.

Uhapšeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lice predato je službenicima Sudske policije Suda BiH.

Granična policija u Bijeljini juče je uhapsila državljanina BiH H.A. (36), nakon što je utvrđeno da ga zbog krađe potražuje Opštinski sud Kalesija.

Ovo lice kontrolisano je na izlasku iz BiH na graničnom prelazu Popovi i predato je službenicima Sudske policije Tuzla.

Na graničnom prelazu Izačić na ulasku u BiH uhapšene su osobe M. Đ. (27) koje je Opštinski sud Zavidovići potraživao zbog krađe, te J.M. (34) za kojom je Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona raspisalo potragu zbog krivičnih dela krađa i prevara. Ova lica predata su službenicima Sudske policije Bihać.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.