Izvor: B92, 08.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenja zbog bombe ispod BMW-a

Split -- Policija privela nekoliko osumnjičenih za podmetanje eksploziva ispod automobila državljanina Srbije u Omišu kod Splita.

Pod BMW Milivoja Milića iz Šapca pretprošle noći je u Omišu kod Splita podmetnut eksploziv koji je oštetio prednji deo vozila parkiranog pred zgradom u kojoj žive hrvatski ratni veterani. Povređenih nije bilo.

Policija je privela nekoliko osumnjičenih, a ne isključuje se mogućnost da je eksploziv aktiviran daljinski. Vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozila noć i jutro proveo je u policiji, dok je njegova nevenčana supruga novinarima izjavila da su u Omiš došli pre četiri dana, posle letovanja u Crnog Gori, da su u zgradi iznajmili jedan stan i da nisu imali neprijatnosti, osim što su ih ljudi zbog tablica "malo čudno gledali".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.