Hakovan sajt policije! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 15.Jan.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakovan sajt policije! (FOTO)

Hakerska grupa koja se predstavlja kao "Anonimusi Bosna" napala je internet adresu Federalne uprave policije (FUP) u BiH, a stranici se posle nekoliko sati sada može pristupiti.

"Naša motivacija je izazov pa i borba protiv korupcije, onih koji su na vlasti, a naše moćno oružje je računar i tastatura. Anonimos je ovde da ustane u zaštitu vaše slobode. Pratimo vladine službenike, uskoro ćemo sve izneti u javnost. Očekujte nas", navodi se u poruci Anonimusa, prenosi klix.ba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Direktor Federalne uprave policije Dragan Lukač za televiziju N1 istakao je da je obavešten o ovom događaju.

"Radićemo na identifikovanja tih 'stručnjaka'. Žao mi je jedino što se oglašavaju kao “Anonimusi”.  Naći ćemo mi njih, imamo dosta dobra stučnjake i uveren sam da ćemo to vrlo brzo da rešimo", napomenuo je on i dodao da mu poruka koju su hakeri deluje nepismeno.

Snežna mećava napravila haos na putevima, autobusi s decom bili zarobljeni dva sata (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.