Izvor: B92, 22.Okt.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajduk kupile časne sestre

Split -- Nakon transformacije u sportsko društvo, među 20 najvećih akcionara splitskog fudbalskog kluba Hajduk uvrstilo se 19 časnih sestara iz samostana u Zadru.

Kako piše Večernji list, časne sestre benediktinskog reda su vlasnice 50 deonica Hajduka, koje su koštale 25.000 kuna, što je oko 3.500 evra. Kažu da znaju da to što su kupile ima veze sa Hajdukom, ali priznaju da nijedna od njih ne zna ništa o fudbalu.

"Istina je, časna majka nam je rekla da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postale deoničarke Hajduka, ali ja vam o tome pojma nemam. Sve zna naš advokat, koji je i obavio transakciju i rekao nam da sada samo treba da se molimo da Hajduk pobeđuje", rekla je časna sestra Anselma iz samostana Svete Marije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.