Izvor: B92, 22.Dec.2009, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HR: Veterani protiv nastupa Bajage

Zagreb -- Oko sto hrvatskih veterana je ponovo protestvovalo u centru Rijeke protiv najavljenog novogodišnjeg nastupa Momčila Bajagića- Bajage u tom gradu.

Po pisanju "Večernjeg lista", veterani su na subotnjem i današnjem protestu isticali da u Rijeci postoji dovoljno muzičara koji su zaslužili da uveseljavaju narod na dočeku Nove godine i da je novac na Bajagu uludo utrošen.

Luka Matanić, predsednik Odbora hrvatskih branitelja obližnje opštine Viškovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je da je uoči "Oluje", u emisiji koja se puštala na srpskom radiju pod nazivom "Front slobode", Bajaga uz pevanje spornih pesama, huškao "četnike" na hrvatsku vojsku što mi ne može oprostiti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.