HOROR let za Hrvatsku: Englezi kao STOKA (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Jul.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR let za Hrvatsku: Englezi kao STOKA (VIDEO)

Urlanje, povraćanje u avionu i još mnogo gadosti priredila je grupa Engleza putnicima koji su iz Mančestera leteli na hrvatsko primorje. Dvoje putnika sve snimilo! "Kao da sam bila u džungli sa životinjama", opisala jedna putnica.

Pijani muškarci, koji su avionom kompanije "Rajaner" nedavno leteli iz Mančestera u Zadar, priredili su ostalim putnicima pravi horor.

Zbog njihovog prostačkog ponašanja, avion je kasnio prilikom poletanja. Avion je trebalo da poleti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u 17.40 časova, a uzleteo je sa piste u Mančesteru tek posle dva sata upravo zbog te grupe pijanih Engleza.

Među 70 putnika na spomenutom letu bili su i Aneta Žukov (24) i njen dečko Pjotr Nesan (32), koji su rekli da većina putnika putovala na festival Hard Island koji se od 7. do 11. jula održava na plaži Zrće na ostrvu Pagu, poznatoj lokaciji za ljubitelje žurki.

Na snimcima, koje je objavio engleski tabloid "Dejli mejl", vidi se kako putnici urlaju, dok jedan povraća po sebi i prolazu između sedišta.

Snimak pogledajte OVDE

"Kao da sam bila u džungli sa životinjama. Bio je to pakao na zemlji. Bio je to najgori let u mom životu. Potpuno odvratno. Urlali su i skandirali, a osoblje aviona nije moglo da ih smiri. Bili su van kontrole, svi su bili pijani. Bilo im je zaprećeno da će ih izbaciti iz aviona ali nije pomagalo", ispričala je putnica Aneta Žukov.

Dodala je da razularena ekipa nije želela da veće pojaseve, da su urlali jedni na druge...

"Atmosfera u avionu je bila nalik onoj u noćnom klubu, samo što nije bilo muzike", rekla je Žukok.

Po sletanju aviona u Zadar, trojicu putnika je uhapsila policija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.