HAOS U CENTRU BIJELOG POLjA: Vitlao sekirom, pretio građanima i policiji

Izvor: Večernje novosti, 25.Avg.2019, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U CENTRU BIJELOG POLjA: Vitlao sekirom, pretio građanima i policiji

Policija je uhapsila stanovnika Bijelog Polja koji je večeras u centru grada vitlao sekirom i pretio građanima. Posle upotrebe biber spreja prestao da pruža otpor, pa je priveden U centru Bijelog Polja, nešto posle 21 sat, meštanin B.L. (23), vitlao je sekirom i pretio građanima koji su ispunili lokale u Ulici slobode.Posle dojave građana, pojavila se patrola Interventnog voda policije, koju je B. L. zasuo uvredama, i nastavio da zamahuje sekirom. Tek posle upotrebe biber spreja prestao je da pruža otpor, posle čega je priveden.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENjA U PODGORICI: Osumnjičeni da su palili kola i stan

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019, 17:38

Policija rasvetlila četiri paljevine i uhapsila dva osumnjičena lica kojima se na teret stavlja šest krivičnih dela POLICIJA je na području Podgorice, preduzimajući aktivnosti u cilju rasvetljavanja više teških krivičnih dela iz oblasti požara, eksplozija i havarija počinjenih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.