Gruevski se iz Mađarske javio advokatu

Izvor: Mondo, 19.Nov.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gruevski se iz Mađarske javio advokatu

Elenko Milanov, jedan od advokata bivšeg makedonskog premijera Nikole Gruevskog, izjavio je večeras u emisiji televizije "Telma" da ga je Gruevski kontaktirao iz Mađarske i kazao mu na koji telefonski broj može da ga zove.

Foto: Tanjug/AP Photo/Boris Grdanoski, file

Milanov je dodao da je to prijavio sudu i poručio da nema šta da krije, kao i da makedonsko Ministarstvo unutrašnjih poslova zna za sve što postoji u njegovom telefonu.

On je takođe rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je ubeđen i da makedonska policija zna novi broj telefona Gruevskog.

Advokat je naveo da ga je Gruevski kontaktirao telefonom u kasnim večernjim satima 13. novembra ove godine, istog dana kada je nekadašnji predsednik makedonske vlade putem Fejsbuka objavio da se nalazi u Budimpešti gde je zatražio politički azil nakon izbegavanja služenja dvogodišnje zatvorske kazne.

Milanov je kazao da je potom usledila njihova komunikacija putem SMS poruka u vezi sa pravnim pitanjima.

Danas je, inače, ministarstvo spoljnih poslova Makedonije uručilo protestnu notu ambasadoru Mađarske u Skoplju Laslu Duksu povodom bekstva bivšeg makedonskog premijera Nikole Gruevskog.

Protestna nota Mađarskoj zbog Gruevskog

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Gruevski se iz Mađarske javio advokatu, dao broj telefona

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2018

SKOPLJE - Elenko Milanov, jedan od advokata bivšeg makedonskog premijera Nikole Gruevskog, izjavio je u emisiji televizije "Telma" da ga je Gruevski kontaktirao iz Mađarske i kazao mu na koji telefonski broj može da ga zove.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.