Gradonačelnik Požege isprebijao novinara

Izvor: Mondo, 12.Maj.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Požege isprebijao novinara

Gradonačelnik Požege Vedran Neferović, član HDZ-a, isprebijao je novinara "034 portala.hr" Mladena Mirkovića, tako što mu je glavom udarao o zid, a zatim ga izudarao nogama, prenose hrvatski mediji.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

Incident se dogodio pre konferencije za novinare sazvane radi dodeljivanja priznanja najboljoj medicinskoj sestri.

Mirković je na konferenciju stigao ranije, u prostoru Gradske većnice ostao je sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa gradonačelnikom i tada se dogodio napad.

Neferović je Mirkovića pritisnuo uza zid, lupio njegovom glavom o zid, a zatim ga nogama izgurao iz prostorije Gradske većnice.

Nebojša Čović tukao novinara?

Pritom je novinar skoro pao niz stepenice, a sve su videli zaposleni u Većnici koji su pokušali vrebalno da spreče gradonačelnika.

"Kako da se odbranim kad ja imam jedva 60 kilograma, a on bar 100. Nisam se ni snašao, već sam bio na stepeništu. Bojao sam se da ću razbiti skupocenu opremu", objasnio je novinar.

Nakon svega, on je zatražio pomoć lekara, a incident je prijavljen policiji.

Osim što ga je izudarao, gradonačelnik Požege pretio je novinaru smrću, a isto je poručio i celoj redakciji "034 portala".

Ministar pretukao novinara! Pogledajte

--------------------

MONDO Android aplikacija je opet tu: PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U HRVATSKOJ Gradonačelnik ISPREBIJAO NOVINARA: Udarao mu GLAVU O ZID, pa ga bacio niz stepenice!

Izvor: Blic, 12.Maj.2017

Gradonačelnik Požege Vedran Neferović, član HDZ-a, isprebijao je novinara "034 portala" Mladena Mirkovića, tako što mu je glavu udarao o zid, a zatim ga šutirao, prenose hrvatski mediji...Incident se dogodio pre konferencije za novinare sazvane radi dodeljivanja priznanja najboljoj medicinskoj...

Nastavak na Blic...

HR: Gradonačelnik Požege udarao novinara i pretio smrću

Izvor: B92, 12.Maj.2017

Zagreb -- Gradonačelnik Požege Vedran Neferović iz HDZ udarao je novinara lokalnog internet-portala Mladena Mirkovića i pretio mu smrću...To je objavilo Hrvatsko novinarsko društvo (HND)...U saopštenju se traži da policija hitno i temeljito istraži napad na novinara portala 034portal.hr...Napad...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.