Gradonačelnik Novog Sada: EXIT festival ostaje novosadski

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2020, 15:01

Gradonačelnik Novog Sada: EXIT festival ostaje novosadski

Nakon natpisa u medijima da usled krize izazvane pandemijom EXIT festival razmatra selidbu iz Srbije, 27. novembra je u Novom Sadu održan sastanak gradonačelnika Miloša Vučevića sa predstavnicima EXIT tima, na kojem je gradonačelnik Novog Sada poručio “da će EXIT zauvek ostati novosadski”. Kako stoji u saopštenju Grada Novog Sada, na sastanku je gradonačelnik upoznat sa teškom situacijom u kojoj se našla celukupna muzička i manifestaciona privreda u Srbiji i svetu, kao i o praksi evropskih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Gradonačelnik Novog Sada poručio: Exit ostaje novosadski

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2020

Muzički festival Exit definitivno ostaje u Novom Sadu, zaključeno je danas na sastanku između gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića i predstavnika ove prestižne svjetske manifestacije, saopšteno je iz uprave grada Novog Sada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.